×

Μήνυμα

Attention no standard shopper group set

Attention no standard shopper group set

Palax Power 100S

ΕκτύπωσηEmail
Τα στιβαρής κατασκευής μηχανήματα της σειράς Palax Power 100 s είναι εφοδιασμένα με λεπίδα σκληρομετάλλου 1000 χλστ. και έχουν προωθητική δύναμη 10 ή 16 τόνων και πλήρη υδραυλικό έλεγχο. Είναι κατάλληλα για δέντρα με μέγιστη διάμετρο 40 εκ.
Κατασκευαστής: Palax
Περιγραφή

Το πιο αποδοτικό, παραγωγικό και αξιόπιστο μηχάνημα επεξεργασίας καυσόξυλων στο μέγεθός του, σχεδιασμένο για επαγγελματική χρήση για την επεξεργασία μεγάλων δέντρων

Το μηχάνημα επεξεργασίας καυσόξυλων Palax Power 100s συνοδεύεται από μια αυτόματη βαλβίδα υψηλών στροφών για τον κύλινδρο σχισίματος, ως βασικό εξάρτημα. Η κίνηση με μεγάλη ταχύτητα δημιουργεί πρόσθετη ταχύτητα για τα μικρά δέντρα και πρόσθετη δύναμη για τα μεγάλα δέντρα. Με τη μέθοδο Palax Optimi και την αυτόματη βαλβίδα υψηλών στροφών η εργασία σχισίματος γίνεται γρήγορα. Οι ιμάντες μετάδοσης κίνησης του Palax Power 100s είναι εφοδιασμένοι με σύστημα αυτόματης σύσφιγξης. Όταν διατηρείται η σωστή σύσφιγξη των ιμάντων, επεκτείνεται πολύ η διάρκεια ωφέλιμης ζωής των ιμάντων και ολόκληρου του μηχανισμού μετάδοσης. Οι λιπασμένοι για όλη τη διάρκεια ζωής τους ένσφαιροι τριβείς σε όλους τους μοχλούς ελέγχου καθιστούν το μηχανήμα λειτουργικά ακριβές, αξιόπιστο και μακροχρόνιο, και παρατείνουν τα χρονικά διαστήματα συντήρησής του.

Η βελτιστοποίηση του μήκους εμβολισμού αυξάνει την ταχύτητα σχισίματος

Το Palax Optimi είναι μια πατενταρισμένη μέθοδος για τη βελτιστοποίηση του μήκους εμβολισμού σχισίματος περιορίζοντας τον εμβολισμό του κυλίνδρου ανάλογα με το μήκος του επεξεργαζόμενου ξύλου. Ο πλήρης εμβολισμός χρησιμοποιείται για επεξεργασία καυσόξυλων μήκους 55 εκ. Αν το μήκος του ξύλου υπό επεξεργασία είναι 30 εκ., τότε ο εμβολισμός του κυλίνδρου είναι μειώνεται σχεδόν κατά το ήμισυ, και έτσι η ταχύτητα σχισίματος σχεδόν διπλασιάζεται.

Video